Restaurant
Dineren2
Incheken
Restaurant
Wellness

Onze partner

Temidden van de prachtige natuur van het Ahrtal en omgeven door wijngaarden op de hellingen van de bergen vind u Bad Neuenahr - Ahrweiler. Het is een prachtige plaats in het Ahrdal, ten noorden van de Eifel. Dit 4-sterren hotel ligt midden in de middeleeuwse oude binnenstad van Ahrweiler met liefdevol gerestaureerde vakwerkhuizen en verkeersluwe voetgangerszones, omsloten door de volledig bewaard gebleven stadsmuur. Het hotel ligt op 1.5 uur rijden van Venlo (138km)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fitness
Familiekamers
Lift
Huisdieren toegestaan
Fietsverhuur

Hotelkamers

Slapen is geen stand-bymodus, maar een proces van regeneratie van lichaam en geest, revitalisering en informatieverwerking - trouw aan het motto van dit hotel: "Een goede dag begint 's nachts". De kamers beloven u alles wat u van een 4-sterrenhotel mag verwachten. Moderne verlichting, felle kleuren en gezellige wijngaardromantiek. Kies uit 56 tweepersoons-, eenpersoons- en suitekamers met in totaal 104 bedden.

Alle kamers beschikken over: een badkamer met douche, föhn, make-up spiegel & radio, flatscreen TV, minibar die op verzoek gevuld kan worden, & een kluis.

Restaurant

Hoe u de dag ook doorbrengt - wij verwennen u graag met culinaire hoogstandjes in het restaurant "Augustiner". Hier kunt u in een gezellige sfeer genieten van de verse, regionale keuken. De dagelijks wisselende lunch- en dinermenu's bieden u een ruim assortiment.

Regio en omgeving

Het Ahrdal met zijn prachtige rodewijnwandelpad, dat aan de zonzijde door eindeloze wijngaarden loopt, de pittoreske wijndorpen langs de Ahr, evenals de uitstekende wijnen en de uitstekende regionale keuken nodigen uit tot een ontspannende tijd.

Dat was de beschrijving van de regio voor de verschrikkelijke watersnoodramp in juli 2021, er is natuurlijk veel veranderd sindsdien en veel zal nog wel even duren voordat het weer klaar is, zoals het Ahr-fietspad (in wederopbouw tot 2024) en het spoor (momenteel spoorvervangende dienst). Maar we zijn vol vertrouwen, geduldig en natuurlijk heb je nu een geweldige kans om deze regio te begeleiden bij je bezoek tijdens de wederopbouw.

Bijna aan de poorten van Bonn ligt Bad Neuenahr - Ahrweiler, dat zowel schilderachtig als gunstig is vanwege het helende klimaat. In het grootste gesloten rode wijngebied van Duitsland rijpen de wijnstokken voor de beroemde robijnrode "Ahrburgunder" op vulkanische bodem. En ook het niet minder bekende Apollinaris-water en alkalische geneeskrachtige bronnen ontspringen uit dezelfde bodem.

Wandelarrangement.nl maakt gebruik van cookies
Wandelarrangement.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Wandelarrangement.nl