Onze partner

Ons hotel en restaurant ligt in de gemeente Schmallenberg, vlakbij de skipstes van Altastenberg (3 km) en van Winterberg (5 km). Voor de deur vindt u diverse wandelroutes. Het hotel heeft de beschikking over 18 kamers in verschillende categorieën.  Huisdieren zijn niet toegestaan  Internationaal restaurant  parkeren voor de deur    Aankomst tussen 15.00 - 22.00  Check-out mogelijk tot 11.00  We spreken Nederlands, Deutsch, Français, English, Español.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Stoomcabine
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Familiekamers
Airconditioning

Kamers

Economy Kamer
Deze kamers van 16 m2 bevinden zich aan de voorzijde van het Hotel. Ze beschikken over een 2-persoonsbed, een zithoek, een ruime kledingkast en een eigen badkamer met douche, toilet en fohn. In de kamer vindt u een Smart tv.

Standaard Kamer
De pas gerenoveerde standaardkamers van 18 m2 bevinden zich onder het dak aan de achterzijde van het hotel. Hierdoor hebben ze een geweldig uitzicht over de vallei en zijn bergen. De kamers beschikken over een zithoek, een bureau, een ruime kledingkast, een Smart TV en natuurlijk een eigen badkamer.

Deluxe Kamer
Deze kamers van 20 m² bevinden zich op de benedenverdieping van het hotel (2 trappen naar beneden) en kijken uit op de goed onderhouden tuin met geurige lavendel. Hier vindt u een zithoekje bij een haardconsole, een smart tv en een buro.

Superior Balkon Kamer
De superior kamers van 30 m2 hebben een balkon met zitgelegenheid. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de vallei. In de Kamer treft u een zithoek met een smart-tv. een eigen badkamer en een kingsize bed.

Familie kamer
Naast het grote 2-persoonsbed hebben onze familiekamers ook een stapelbed. Geweldig voor de kinderen. De kamers bevinden zich op de benedenverdieping of op de 1e verdieping met een balkon. LET OP: Geef bij de reservering het juiste aantal personen aan en de leeftijden van de kinderen.

Restaurant

Het restaurant is dagelijks geopend van 18.00 tot 21.00 uur. Bij mooi weer is het balkonterras met een prachtig uitzicht over de vallei beschikbaar. Cheffin Anna kookt elke dag met verse producten haar internationale gerechten. De bar in het hotel in Schmallenberg is iedere dag geopend van 15:00 t/m 22:00 uur.

Wellness

Na een dag in de buitenlucht kunt u zichzelf verwennen in de welness in het hotel. Deze beschikt over een Turks stoombad, een Finse sauna, een dompelbad en een regendouche, evenals een ontspanningsruimte.

De Welness kan alleen van 16:00 tot 21:00 uur worden gebruikt. De kosten voor het gebruik van de sauna met een grote handdoek bedragen € 10,00 per persoon per uur. Reserveringen zijn minimaal 3 kwartier voor de start vereist.
Badjassen zijn te huur tegen betaling van € 6,00.

Wandelarrangement.nl maakt gebruik van cookies
Wandelarrangement.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Wandelarrangement.nl